Krijo dhe zhvillo biznesin me Herzwill

Të gjitha shërbimet per nje biznes të suksesshëm.

Shërbimet

Business & Finance Consulting

Graphic Design

Corporate Photography

Social Media Management

Video Production & Motion Graphics

Web Design & Development

Klientët

Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ)

KONRAD ADENAUER STIFTUNG

OEGJK - Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare

Deloitte

Jaha Solar

BP Home

Smart Bits

BitKosova

Bear Sanctuary Prishtina

Accounting House

Drin Krasniqi

Dent Line

Albanian Cyber Association

Polcon

Paris PB Cosmetics

Center for Equality and Liberty Kosova

MEXICO - Restaurant & Beach Bar

MORINA Reinigung

Arben Coli

Primavera Restaurant

Beli Bau

AT Bau

Winning Streak

YesProject

ALAIA Construction

Klientët

Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ)

KONRAD ADENAUER STIFTUNG

OEGJK - Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare

Deloitte

Jaha Solar

BP Home

Smart Bits

BitKosova

Bear Sanctuary Prishtina

Accounting House

Drin Krasniqi

Dent Line

Albanian Cyber Association

Polcon

Paris PB Cosmetics

Center for Equality and Liberty Kosova

MEXICO - Restaurant & Beach Bar

MORINA Reinigung

Arben Coli

Primavera Restaurant

Beli Bau

AT Bau

Winning Streak

YesProject

ALAIA Construction

Kontakti

Ndjehuni të lirë të na kontaktoni duke plotësuar formën e mëposhtme. 

Kontakti

Ndjehuni të lirë të na kontaktoni duke e plotësuar formën e mëposhtme.